Wie Ben ik

Naam
Mascha Mathilda Tieken
Geboortedatum
15 januari
Geboorteplaats
Heemstede
Lengte
1.65m
Nationaliteit
Nederlands
Gewicht off season
60 kg
Wedstrijd gewicht
57 kg
Kleur ogen
bruin
Kleur haar
bruin
Opleidingen
mavo-d, sportmasseuse, aerobic-instructrice, fitness-instructrice, medical fitness instructrice, div. Voedingsopleidingen.
Beroep
Eigenaresse van For Fun Sport in Hillegom, figure professional, schrijfster voor het blad Female en de Sport en Fitness
Tevens begeleider van fitness atleten en oficieel IFBB jurylid.
Hobby's
fitness (uiteraard), films kijken.
Huisdieren
2 Engelse bulldoggen (Midget en Bumper)
2 Katten (Arnold, Poezelijn)
Fitness training v.a
1988
Eerste wedstrijd
1991 Open Noord Hollandse kampioenschappen
Mijn eerste wedstrijd ontstond uit een geintje. Ton Koning, een jongen op onze sportschool vertelde dat hij een wedstrijd meeging doen. Ik zei toen heel spontaan " als jij een wedstrijd gaat doen dan doe ik dat ook ". Ik dacht dat hij een geintje maakte, maar dat deed hij niet. En na een paar maanden voorbereiding stonden we dan ook samen op het podium. Alles verliep perfect Ton en ik werden beiden 1ste en overall winaars.

Mijn ambitie is kijken hoever ik binnen deze sport kan komen, als wedstrijd atlete maar ook als begeleider van aankomende talenten
Tevens ik wil proberen fitness en bodybuilding in een beter daglicht te zetten. Er is nog steeds veel negatieve publiciteit over fitness en bodybuilding. In de loop van de jaren is er al veel verbeterd maar het kan en moet nog beter.En natuurlijk hoop ik mijn sportschool For Fun Sport verder te kunnen uitbouwen tot thuishaven van diverse fitness fanaten.